Month: April 2020

Resveratrol: Bahan Magic Yang Hilangkan Jerawat & Kembalikan Keremajaan Kulit Wajah?

Betul ke boleh rawat jerawat dengan ajaib? Kalau bercakap pasal bahan produk penjagaan kulit, mestilah kita nak yang terbaik kan? Ha pernah tak dengar pepatah pasal kebaikan Resveratrol dalam wine merah yang baik untuk kulit? Mesti pelik kan? Wine untuk kulit? Macam mana nak guna pulak? Baca: Wain merah menghalang penuaan Ini sebab, bahan semulajadi, […]

CONTINUE READING Resveratrol: Bahan Magic Yang Hilangkan Jerawat & Kembalikan Keremajaan Kulit Wajah? 5 min read
Posted in
Posted in

21 Produk Skincare Terbaik Di Pasaran

Dengan kewujudan produk-produk kecantikan wanita dan umum yang seperti cendawan tumbuh selepas hujan pada masa kini, anda mesti tertanya tanya, yang manakah produk kecantikan yang selamat dan berkesan? Tanyalah sesiapa pun, siapa yang tidak mahu mempunyai penampilan yang menarik? Selain cara pemakaian, penjagaan muka juga adalah sangat penting untuk membina keyakinan diri dan kelihatan lebih […]

CONTINUE READING 21 Produk Skincare Terbaik Di Pasaran 10 min read

Cleanser 101: Jenis-Jenis Cleanser Dan Cara Memilih Cleanser Mengikut Jenis Kulit

Pernah tak korang terfikir kenapa segala produk penjagaan kulit tak pernah berkesan dekat kulit walaupun beli mahal-mahal? Korang ada pernah check cleanser korang atau cara korang cuci muka tak? Keberkesanan produk kulit sebenarnya datang dari lapisan kulit yang bersih. Jadi, jenis cleanser sangatlah memain peranan untuk memastikan kulit yang bersih dan bebas daripada kotoran yang […]

CONTINUE READING Cleanser 101: Jenis-Jenis Cleanser Dan Cara Memilih Cleanser Mengikut Jenis Kulit 8 min read
Posted in
Posted in

Cleanser 101: Segalanya Yang Anda Perlu Tahu Tentang Cleanser

Apa Itu Cleanser dan Bagaimana Cara Cleanser Berfungsi Siapa saja yang takpernah menggunakan pencuci wajah seumur hidup mereka? Ke korang sembur air je dekat muka? Walaupun bagi individu yang tak ada rutin penjagaan wajah, pasti guna cleanser juga bukan? Okay harini sweet and simple sahaja untuk terangkan apa itu cleanser dan cara cleanser berfungsi supaya […]

CONTINUE READING Cleanser 101: Segalanya Yang Anda Perlu Tahu Tentang Cleanser 8 min read

Search www.monoskin.co

Wishlist

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG (0)

Added to wishlist!